Uw betrouwbare partner voor scheepsreparatie en meer

Onze werf verricht alle voorkomende reparatie werkzaamheden aan boord van allerlei typen vaartuigen. Met regelmaat wordt onze werf dan ook bezocht door duwbakken, droge-lading-schepen en andere drijvende objecten. Naast reparaties aan casco’s van schepen en duwbakken hebben wij ons gespecialiseerd in luikenschades.

Kleine en grote reparaties, ook op locatie

Alle schades die zich boven de waterlijn bevinden herstellen wij vakkundig en betrouwbaar. Al het ijzerwerk aan uw schip kunnen wij repareren. Wij beschikken daarvoor over specialistische gereedschappen en hebben veel ervaring. U kunt dus al uw scheepsreparaties met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Ook zijn wij gespecialiseerd in luikenschades. Kijk voor meer informatie hierover bij aluminium luiken.

Wij werken vanaf onze werf in de Rotterdamse Waalhaven maar komen ook met onze servicewagen op locatie als u of de situatie daarom vraagt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Binnenvaartcasco’s ombouwen

U kunt bij ons uw enkelwandige tanker laten ombouwen tot dubbelwandige tanker of droge-lading schip. Zo krijgt uw schip een nieuwe toekomst en kunt u door middel van een slimme investering een andere markt gaan bedienen.

Herstel na zeevasten verwijderen

Zeevasten, die voor transport van de casco’s tijdelijk op het dek gelast zijn, laten na verwijdering lelijke sporen na. Wij verzorgen het herstellen hiervan.